Soosjetijd Assen

Humanitas Assen kent een vriendschapskring “Soosjetijd” die bedoeld is voor mensen vanaf 18 jaar met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en een gemiddeld of hoger IQ.

Eens in de twee weken wordt er op de vrijdagavond een activiteit georganiseerd. Deze activiteit kan zowel binnens- als buitenshuis plaatsvinden.
De binnenactiviteiten worden altijd op een vast adres, De Pand 42, op de Brink 42, Assen gehouden en variëren van spelletjes doen tot koken of een film kijken. De buitenactiviteiten kunnen bestaan uit bowlen, zwemmen, bioscoopbezoek enz. en vinden altijd plaats in de omgeving van Assen.

Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden via soosjetijd@hotmail.com. Na de aanmelding volgt er een oriënterend gesprek met een vrijwilliger van Soosjetijd.
De deelnemer kan zich dan oriënteren op het lidmaatschap door twee keer vrijblijvend te komen kijken. De lidmaatschapskosten bedragen € 35,– per semester (in september en februari). Daarnaast wordt er voor sommige buitenactiviteiten ook een extra bijdrage gevraagd van ten hoogste € 7,50.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Humanitas Assen, Brunelstraat 77, 9404 KB ASSEN.
Tel: 0592-311121
e-mail: soosjetijd@hotmail.com
of klik op de site van Humanitas: www.humanitas.nl/afdeling Assen